неділю, 24 липня 2011 р.

Просто листівочка

Привіт!
А у мене дуже гарна новина, ну новина лише для мене, але я дуже щаслива)))) Я ПОСТУПИЛА НА МАГІСТРАТУРУ НА БЮДЖЕТ!!!!!!!!!!!!! АААААААААААААААА!!!!!!!!!!!! Звичайно, ще рік провчитися, порацювати, але ж це вже ж буде повна вища освіта)))) МАГІСТР))) О, як звучить)))))
Ну тепер про листівку)))
Зробила її по скетчу від Скрап Клубу АртУголок Открытка № 36. Солнечный круг
Скетч я перевернула. Ось така вона:
А ось тут видно ембосінг)))
З метеликом хочу прийняти участь у Задание № 13 "Создай объем!" До 3.08. від блогу Модное хобби. Я додала йому об'єму за рахунок вспінених квадратиків.
Ось такі справи! Це звучить як в ТСН, але все ж бажаю вам тільки гарних новин!!! :)




пʼятницю, 22 липня 2011 р.

Будиночок:)

Привіт!
У мене сьогодні трошки нестандартна листівка. Ну, принаймні, таких я ще ніде не бачила))) Мене попросила знайома зробити листівочку для бабусі, але у мене вийшло зовсім не те, що я планувала. Тож, судити вам:
Використовувала шаблон метелик від Зроби Сама Завдання 4


Гарного всім вечора!!!

вівторок, 19 липня 2011 р.

Метелики

Привіт ще раз)))
Листівочка по шаблону від Зроби Сама Завдання 4
Для листівочки я використала перший шаблон, мені цей метелик більше сподобався
Самого метелика я приготувала десь дні за два до виготовлення листівки, а потім ніяк не могла придумати як саме все зробити. Ось що у мене вийшло:
І всередині:
І ще хочу прийняти участь у завданні від блогу СкрапLand, в роботі я використала три штампи-два на крильцях метелика і один всередині.



Про кохання

Привіт!
Я до вас сьогодні з листівочкою напис на якій говорить сам за себе: "LOVE YOU". Ідея про її створення виникла у мене, коли я побачила штампи, якими мені дали покористуватися))) Але тепер я зрозуміла які вони класні і, мабуть, собі такі теж замовлятиму))) Я використовувала більше трьох штампів, тож хочу прийняти участь у завданні від блогу СкрапLand, умовою якого є використання як мінімум трьох штампів у роботі і в завданні від Scrap Boutique Ассоциация #4 «Мужчина и Женщина».

 У мене при слові кохання одразу виникає асоція про LOVE між чоловіком та жінкою. Отже, ось вона:
І ще штампи всередині:
Щирого вам кохання! :)

пʼятницю, 15 липня 2011 р.

середу, 13 липня 2011 р.

Блокнот №2

Тепер блокнот під номером 2))) папір на цьому блокноті  з оксамитом. Тож цей вживу взагалі і гарний і приємний на дотик)))
З цим блокнотом хочу прийняти участь у Задание №19 - Конкурс "Узор Дамаск"

 від блогу Подари кусочек счастья... і в завданні Бабочки

 від Studio Scrapbooking,  а раптом пощастить? :)

Блокнотик

Привіт!
Я, нарешті, зробила блокноти, які мені замовили минулого тижня. Так багато думала якими ж їх зробити, щоб були гарні, який підібрати папір, як прикрасити, а дороблювала все в останній момент і, навіть, фотографувала на вокзалі(((( Я передавала їх в інше місто. Тому через такі обставини і якість фотографій, я трохи засмучена. Але замовникам сподобалось і це не може не тішити)))
Ось перший:
Я використовувала папір GCD Paris Night. У мене з ним асоціюється лише одне слово-шикарний. Він дійсно дуже гарний, я від нього в захваті просто.
З цим блокнотиком хочу прийняти участь у завданні Бабочки 

Тепер блокнот під номером 2))) папір на цьому блокноті  з оксамитом. Тож цей вживу взагалі і гарний і приємний на дотик)))
З цим блокнотом хочу прийняти участь у Задание №19 - Конкурс "Узор Дамаск"
 від блогу Подари кусочек счастья... і в завданні Бабочки

 від Studio Scrapbooking,  а раптом пощастить? :)

неділю, 10 липня 2011 р.

Рожева..

Привіт!
Я ж вчора говорила, що маю купу нових скрап-скарбів. Так от ввечері, я зробила листівочку! Мені вона страшенно подобається))) Скажу чесно, що мене не всі мої листівки влаштовують, постійно прагну зробити гарнішу і гарнішу. Ну ось така вона вийшла:

Робила по скетчу від блогу АртУголок

суботу, 9 липня 2011 р.

Поговоримо? ;)

Привіт!
Я сьогодні пишу просто так))) Півтора тижня не була вдома - штурмувала магістратуру, правда тільки через місяць знатиму наскільки успішно цей штурм пройшов. А ще я у Галі прикупила собі всіляких класних речей - паперу, квіток, і ще багато всякого, то аж руки чешуться вже починати робити всіляку красу)))
І сьогодні ми робили суші
Можливо, вже завтра щось покажу ;) 
І ще, мало не забула, у мене 21 читач!!!! Для мене - це велике щастя, дякую вам, що ви у мене 
є!!! :)